Käyttökokemuksia

Vau, mikä aine!

Universal Stone puhdisti meidän vuosia mustan puhuvan tiskipöydän - se on kuin uusi!! Samalla kokeilin kun tytär oli piirtänyt tussilla seinään sekä välioveen tussilla. Nekin lähtivät yllättävän helposti?! Tämä aine on aivan uskomaton - ja sitä voi kuulemma vaikka syödä! Se poistaa myös syöttötuoliin kiinni kuivuneen puuron, joka meillä ei oikein tahdo lähteä millään muulla. Olen pitänyt esitelmiä Universal Stonesta ystäville ja naapureille - tämä ei ole vain pesuaine, tämä on elämäntapa!! Hapoton, myrkytön ja ekolooginen pesuaine joka on turvallinen myös meidän lapsille, ja se on erittäin tärkeää ainakin meidän perheelle.

Mirkku, Pori

Eipä olisi uskonut, vanteet ovat kuin uudet!

Sain kuulla Universal Stonesta yhdeltä autoharrastajalta, joka sanoi käyttävänsä tätä tuotetta melkein mihin vaan. Tilasin yhden purkin maahantuojalta, ja sitten kokeilin ensin sitä auton ruskean harmaisiin vanteisiin - ja ihme ja kumma; sehän toimi. Luonnontuote puhdisti paremmin kuin kaikki tökötit mitä olin vuosien varrella kokeillut. Vaimokin kokeili sitä, melkein joka paikkaan - hänkin oli innoissaan, että minä olin hankkinut tehokkaimman pesuaineen mitä meillä on koskaan ollut. Mies joka koskaan ei ole edes siivonnut kotona?!

Joonas, Helsinki

Kerrankin tehokas puhdistusaine!

Nyt täytyy kyllä sanoa että kerrankin on puhdistusaine jossa tulokset ylittivät odotukset. Yleensähän mainonnassa luvataan liikoja, mutta tämä Universal Stone kyllä puolustaa paikkaansa. Kokeiltiin saunan lasioviin, jossa oli kalkkia jonkin verran. Ovi oli hankala pitää puhtaana, mutta eipä ole enää. Hangattiin muutama päivä enemmän kuin normaalisti. Pikku hiljaa kalkki hävisi ja sen jälkeen ollaan noin pari kertaa viikossa pyyhkäisty Universal Stonella, eikä kalkki ole tullut takaisin. Myös lauteet, kaakelit ja saumat pysyvät puhtaina. Olen myös vienyt töihin tätä meidän kahvihuoneeseen; siellä tiskipöytä ja ne pinttyneet kahvimukitkin lähtivät puhtaaksi. Moni meillä töissä on alkanut käyttää tätä, pidinpä heille myös pienen esittelyn samassa; ilman tätä ainetta on vaikea elää!!

Ipa, Tampere

Todellakin ihmeaine

Olen tuotetta esitellyt ystävilleni ja naapureilleni. Nykyään kaikilla naapureillani onkin jo omat Universal Stonet :). Toimiessani vuosia sitten siivousalan yrittäjänä, tämä tuote oli ehdottomasti ykköstuotteeni. Se esimerkiksi säästi erään asiakkaani kalliilta keittiöremontilta :) Tätä tuotetta voin vilpittömän lämpimästi suositella kaikille. Kokeilkaa ja todetkaa itse :)

Kikka, Kangasala

Universal Stone on toimiva veneenpuhdistusaine

Meillä on vanha lasikuituinen moottorivene. Helsingissä ilmassa on paljon likaa, varsinkin nokisateet ovat hankalia. Käytimme veneen kannen puhdistamiseen Universal Stone:a ja harjaa. Kannet tulivat puhtaammiksi kuin ennen. Hyvä puoli on myös että sama aine toimii melkein joka paikassa; vesilinja, kansi, dieselnoesta harmaantunut peräpeili ja messinkiosat puhdistuvat ja kiillottuvat. Ainetta saa käyttää vapaasti kaikkialla koska se on ekologinen ja myrkytön. Lisäksi ei tarvitse käyttää suojaimia.

Ritu, Helsinki