Toimitusehdot

Toimitusaika
Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti 1-2 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta.

Toimitustavat ja -kulut
Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä. Tuotteet voidaan toimittaa lähimpään postitoimipisteeseenne tai vaihtoehtoisesti kotiinkuljetuksena. Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta, jos kyseessä on nouto lähimmästä postista. Alle 40 euron tilauksista veloitetaan postikuluja seuraavasti: noudettuna lähimmästä postitoimipaikastasi: 7 euroa ja kotiinkuljetus: 11 euroa. Kotiinkuljetettuna yli 40 euron tilauksista veloitetaan kuluja 4 euroa.

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät ALV24%.

Maksutavat
Pankki: Pohjola, Nordea, Sampo Pankki, Pop/Aktia/Säästöpankki/Nooa, Handelsbanken, Tapiola, S-Pankki ja Ålandsbanken

Maksukortit: MasterCard sekä Visa; debit, credit, kuluttaja- ja yrityskortit. Sisältää myös Paypalin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.